Treść widoczna tylko dla zalogowanych.
Kliknij, aby się zarejestrować.
Tak wolę HTC, bo jest to marka uznana, a Acer no sorry ale jest jak dla mnie shit i jak nie znasz ich serwisu to dlatego odradzam, same liczby nie znaczą nic. Wiem Acer ma szybszy procek i fajnie, ale ja i tak wybiorę HTC w tym przypadku jadę w sobotę do ERY i biorę G1, też z androidem. Jeżeli miałbym polecić coś innego to mi na chwilę obecną ciężko cokolwiek znaleźć, na pewno nie iPhona, może sony-ericson Xperia X10, ale ona będzie w Q1 2010. Nokia znowu to dla mnie syf jakich mało. Samsungi fajne, ale niestety nie jest to coś. Co jeszcze mi zostało, a Motka: coś słabiutko ostatnio, po serii V, które bez zmienionego softu działało jak chciało i jakoś ostatnio nie widzę nic z ich oferty. Blackberry czy jak się ta firma nazywa, może super dla biznesmanów, ale dla mnie nie praktyczny, w szczególności z tymi ich klawiaturami. Pozostaje mi zacząć zachwalać Chińszczyznę, bo w przeciwieństwie oni potrafią zmieścić to samo co nokia, samsung czy inny producent dorzucając TV DVB-T + dualsim i jescze inne bajery, odstrasza mnie jednak ich układ klawiatury.