Treść widoczna tylko dla zalogowanych.
Kliknij, aby się zarejestrować.
Widać ktoś miał zły dzień...
"Jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego" to takie powiedzonko jakbyś nie wiedział, pasuje do wielu rzeczy i nie znam wielu osób które jak Ty biorą je dosłownie

Agnitum Outpost posiada pakiet zawierający antywirusa ale nie używam go tylko dlatego że ich firewalla uważam za najlepszego. Wolę wybrać najlepsze poszczególne składniki niż brać co dają producenci w pakietach.
Mam prawo mieć własne zdanie i tylko o Tobie świadczy to że nie jesteś w stanie tego zrozumieć/tolerować. To że uważasz Nortona czy Kasperskiego za najlepsze nie oznacza że takimi są, nawet jak poleca je wielu innych
).gif)
Każdy ma prawo się mylić, ja przedstawiłem tylko swoje zdanie. Jak spotkam pakiet zawierający najlepszego antywira, firewalla, itp. to zmienię zdanie ale jeszcze taki nie powstał
Edit do ponizszego:
No właśnie - wirusy i wirusy a temat chyba dotyczy firewalli? W kwestii antywirusów się nie wypowiadam, nie wymieniłem zadnego ani nie powiem nawet jakiego używam

Outpost Firewall zajmuje mało miejsca, nie zżera zasobów i całkiem sporo potrafi do tego bezproblemowo daje się odinstalować dlatego jakby się komuś nudziło to moze go przetestować

Co do obrażania się bedę musiał to skonsultować z prawnikiem

Zasypiasz sama
Płacząc w swoim wielkim łóżku
Zasypiasz naga
Choć nie patrzy teraz nikt
I każdy mówi Ci, że kocha
Wieczorem kwitnie wielki romans
A rano budzisz się samotna...